Yrittäjä perusti juustopuodin pahimpaan mahdolliseen aikaan – Näin pieni kauppa on sinnitellyt tautitilanteen ja rajoitusten ristiaallokossa - Helsinki | HS.fi

Yrittäjä perusti juustopuodin pahimpaan mahdolliseen aikaan – Näin pieni kauppa on sinnitellyt tautitilanteen ja rajoitusten ristiaallokossa

Laura Salonen perusti juustopuodin Helsingin Vanhaan kauppahalliin muutama kuukausi ennen kuin koronaviruspandemia iski Suomeen. Poikkeuksellisesta vuodesta on selvitty luovuuden avulla.

Laura Salonen tyttärensä Ia Salosen kanssa kuvattuna juustopuodin edessä tammikuussa 2020.

12.3. 10:52 | Päivitetty 12.3. 11:53

”Nyt on selkeä déjà-vu-hetki.”

Näin kuvailee tunnelmiaan yrittäjä Laura Salonen.

Salonen oli juuri perustanut Juustoansa-nimisen juustokaupan Helsingin Vanhaan kauppahalliin, kun koronapandemia rysähti vuoden 2020 maaliskuussa voimalla Suomeen.

Vuoden jälkeen, poikkeusolojen tultua taas voimaan, tilanne tuntuu lohduttoman tutulta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat