Kontulan oluttehdas ärsytti juomaharrastajia, mutta niin oli tarkoituskin – Keijo-lager on populistinen oppikirja­esimerkki tarina­taloudesta

Kontula oluttehdas rakentaa itsestään mielikuvaa itähelsinkiläisenä pienpanimona, vaikka tuotantomäärät ovat suuria ja olut tehdään Virossa. Tarinaan liittyy myös myyttinen autotalli, kirjoittaa HS Paikallisten toimittaja Tuomo Väliaho.

Kontulan oluttehtaan osakkaita: Matti Pesonen ja Jukka Kurttila.

22.3.2021 13:17 | Päivitetty 22.3.2021 13:43

HS Helsingin juttu Kontulan oluttehtaasta ja sen markkinoille tuomasta Keijo-oluesta herätti olutharrastajien parissa melkoisen porinan.

Jutun kommenttikentässä ja toimitukseen tulleissa sähköposteissa osa lukijoista koki asiasta suorastaan tuohtumusta: eihän kyseessä ole oikea panimo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat