Kontulan oluttehdas ärsytti juomaharrastajia, mutta niin oli tarkoituskin – Keijo-lager on populistinen oppikirjaesimerkki tarinataloudesta
Kontula oluttehdas rakentaa itsestään mielikuvaa itähelsinkiläisenä pienpanimona, vaikka tuotantomäärät ovat suuria ja olut tehdään Virossa. Tarinaan liittyy myös myyttinen autotalli, kirjoittaa HS Paikallisten toimittaja Tuomo Väliaho.
Kontulan oluttehtaan osakkaita: Matti Pesonen ja Jukka Kurttila. Kuva: Kontulan oluttehdas
Tuomo Väliaho HS
22.3.2021 13:17 | Päivitetty 22.3.2021 13:43
HS Helsingin juttu Kontulan oluttehtaasta ja sen markkinoille tuomasta Keijo-oluesta herätti olutharrastajien parissa melkoisen porinan.
Jutun kommenttikentässä ja toimitukseen tulleissa sähköposteissa osa lukijoista koki asiasta suorastaan tuohtumusta: eihän kyseessä ole oikea panimo.