Helsingissä on alkanut liikkua äärimmäisen trendikkäitä nuoria miehiä, jotka etsivät vaatteita naisten ja tyttöjen osastolta – Nyt neljä rohkeaa pukeutujaa esittelee tyylinsä - Helsinki | HS.fi

Helsingissä on alkanut liikkua äärimmäisen trendikkäitä nuoria miehiä, jotka etsivät vaatteita naisten ja tyttöjen osastolta – Nyt neljä rohkeaa pukeutujaa esittelee tyylinsä

15-vuotias Eetu Markelin käy äidin korulaatikolla, ja ammattijalkapalloilija Patrik Raitanen pukeutuu pastellisävyihin. HS Helsinki tapasi neljä nuorta miestä, jotka lainaavat tyyliinsä elementtejä ”tyttöjen pukeutumisesta”.

Oliver Buharali (vas.), Patrik Raitanen, Veeti Innanen ja Eetu Markelin pukeutuvat niin kuin haluavat. ”Tunnen olevani enemmän itseni, kun käytän värejä”, Raitanen sanoo. Kuvankäsittely: Jouni Pajunen.

19.10. 2:00 | Päivitetty 19.10. 13:20

Vaatteilla ei ole sukupuolta.

Nykyisin pojat ja nuoret miehet venyttävät maskuliinisen pukeutumisen rajoja esimerkiksi ostamalla vaatteita tyttöjen tai naisten osastolta. He käyttävät koruja ja korkeakorkoisia kenkiä sekä värejä, jotka on perinteisesti usein mielletty ”tyttöjen väreiksi”.

Nyt neljä nuorta Helsingistä ja Vantaalta kertoo tyylistään.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat