Kun Ina Niiniketo oli uransa alussa, kollegat jopa huorittelivat häntä – Nyt tähtiravintoloissa uraa tekevä keittiömestari kertoo, millaisia myrkyllisiä asenteita kätkeytyy alalle - Helsinki | HS.fi

Kun Ina Niiniketo oli uransa alussa, kollegat jopa huorittelivat häntä – Nyt tähtiravintoloissa uraa tekevä keittiömestari kertoo, millaisia myrkyllisiä asenteita kätkeytyy alalle

Tukholman tähtikeittiöissä vuosia työskennellyt Ina Niiniketo on uuden helsinkiläisravintolan Sikke’sin keittiömestari. Hänellä on rohkeutta puhua suoraan ravintola-alan työpaikkakiusaamisesta. Niiniketo on itse kokenut, miltä vähättely sukupuolen takia tuntuu.

Henkilökunnan lounas nautitaan ennen ravintolan avautumista. Kuvassa Roni Kerttula, Thomas Beemster, Aura Vanhanen ja Ina Niiniketo.

30.11.2021 2:00 | Päivitetty 30.11.2021 8:19

Eirassa Tehtaankadulla Sikke’s-ravintolassa valmistellaan avajaisia. Maljakoissa on kukkia, ja kynttilät odottavat sytyttäjää.

Uuden ravintolan keittiömestari Ina Niiniketo kertoo olleensa edellisenä viikonloppuna tuomarina Vuoden kokki 2021 -kilpailussa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat