”Redin vahvuus on sen erikoisuus” – Kauppa­keskus sai uuden johtajan, joka ei aio ensi­töikseen laittaa kaikkea uusiksi

Redin uusi johtaja asuu aivan uuden työpaikkansa naapurissa, Helsingin Hermannissa. Hän aikoo jatkaa edeltäjänsä aloittamaa kehityshanketta.

Redin uusi johtaja on 45-vuotias Tanja Linsiö.

14.4. 2:00 | Päivitetty 14.4. 7:04

Kauppakeskus Redin uudeksi johtajaksi on valittu Tanja Linsiö, 45.

Linsiö sanoo, että hänen henkilökohtainen työhistoriansa sopii hyvin kauppakeskuksen johtoon: hänellä on osaamista sekä vaatteiden vähittäismyynnistä että arkkitehtien kanssa työskentelystä.

Linsiöllä on yli 15 vuoden tausta tanskalaisen vaatevalmistaja Bestsellerin riveistä. Bestsellerin brändejä ovat muun muassa suomalaisillekin tutut Vila, Jack & Jones, Selected ja Vero Moda. Viime vuodet Linsiö on työskennellyt kudottuja vinyylilattioita valmistavalla Bolonilla.

Linsiö on syntyjään helsinkiläinen ja asuu tällä hetkellä Hermannissa eli aivan uuden työpaikkansa naapurissa. Senkin hän uskoo olevan etu uudessa työssä.

”Olen käynyt Redissä sen avajaispäivästä lähtien, ja olen todella innoissani tästä tilaisuudesta”, hän sanoo HS:lle.

Tanja Linsiö asuu itse Redin lähistöllä.

Linsiö hyppää Redin johtoon tilanteessa, jossa on mukana luontaista myötätuulta.

Hänen edeltäjänsä Aleksi Salminen ehti viime töikseen aloittaa mittavat uudistukset kauppakeskuksen viihtyvyyden parantamiseksi. Rediin rakennetaan parhaillaan esimerkiksi uutta ravintolamaailmaa sekä avataan Gigantti-kodinkoneliikettä.

”Sekään ei haittaa yhtään, että kauppakeskuksen ympäristöön muuttaa lähiaikoina pikkukaupungillisen verran ihmisiä”, Linsiö iloitsee.

Muutoinkaan Linsiö ei esittele mullistavia suunnitelmia Redin tulevaisuudeksi. Hän aikoo jatkaa jo aloitettua kahden vuoden kauppakeskuksen kehityshanketta ja keskittyä esimerkiksi kiertotalouden teemoihin, joiden merkittävyyden hän uskoo kasvavan koko ajan painavammaksi.

Enää tehtävälistan ykköskohtana ei ole myöskään Redin selkeyden parantaminen, sillä ihmiset ovat jo pääosin oppineet kulkemaan omintakeisen kauppakeskuksen käytävillä. Paljon työtä sokkeloisuuden vähentämiseksi on jo myös tehty.

”Redin vahvuus on sen erikoisuus.”

Linsiöllä on taustaa muotimaailmasta.

Tärkeää Linsiölle on myös se, että Redi sementoi paikkansa Kalasataman kaupunginosan keskuksena, ihmisten kohtaamispaikkana.

Linsiö toivoo, että lähialueiden asukkaat käyttävät Rediä sekä päivittäistavaroiden hankintaan että ajanviettoon. Redin pitäisi olla paikka, jossa on mukava viettää aikaa. Se vaatii jatkuvaa ajan hermolla elämistä ja tarvittaessa rohkeutta muutoksiin.

Aleksi Salmista tituulerattiin lehtiotsikoissa aiemmin Redin pelastajaksi, sillä Redin lyhyt historia on ollut varsin tapahtumarikas. Redissä on jo nähty omistajanvaihdos, yrittäjien ahdinkoa, asiakaspulaa ja laajaa ilkkumista kauppakeskusta kohtaan.

Lue lisää: Redin pelastajaksi palkattu toimitusjohtaja jättää työnsä ja paljastaa nyt dramaattiset vaiheet Kalasatamassa

Pelastajan saappaisiin Linsiö ei kuitenkaan halua hypätä. Nyt on aika viedä Redi uudelle askelmalle.

”En halua olla pelastaja, vaan kehittäjä.”

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat