Hard seltzereihin mieltynyt varas jäi kiinni rikospaikalla murtauduttuaan baariin Sörnäisissä

Kuuttila-baariin keskiviikkoyönä murtautunut varas kelpuutti saaliikseen pelkkiä mietoja alkoholijuomia. Poliisi nappasi tölkkivarkaan kiinni suoraan baarista.

Poliisi nappasi seltzer-varkaan rysän päältä kiinni. Kuuttila-baari on kuvan vasemmassa reunassa.

6.7. 13:55 | Päivitetty 6.7. 15:48

Vilhonvuorenkadulla sijaitsevaan Kuuttila-baariin murtauduttiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

”Selvisimme vähillä vahingoilla, koska varas oli lappanut muovikassiinsa pelkästään hard seltzer -tölkkejä”, kertoo baarin omistaja Daniil Vorojeikinin.

”Tiskin vieressä on lipas johon kerätään rahaa Itämeren hyväksi, mutta se ei kelvannut.”

Varas oli murtautunut Kuuttilaan noin yhden ja kahden välillä varhain keskiviikkoyönä. Sisään varas oli päässyt heittämällä liikkeen ikkunaan kiven.

”Vanha ikkuna menee helposti säpäleiksi. Yritämme neuvotella nyt taloyhtiön kanssa, että tuleva ikkuna olisi laminoitu”, Vorojeikin sanoo viitaten murtosuojakalvoihin, joita voidaan asentaa ikkunoihin.

Poliisit olivat ehtineet Vorojeikinin mukaan niin nopeasti paikalle, että varas jäi rysän päältä kiinni. Kuuttilan omistaja Vorojeikin oli tapahtuma-aikaan nukkumassa.

Hän kuuli murrosta aamulla, kun poliisi soitti hänelle.

”Onhan se huvittavaa, että varkaalle ei kelvannut muu kuin seltzer. Nähtävästi jollain oli tullut jano”, Vorojeikin sanoo.

Baari jäi yövieraan jäljiltä melko siistiin kuntoon rikottua ikkunaa lukuun ottamatta. Ravintolapäällikkö oli mennyt aamulla siivoamaan paikkoja.

Kuuttilan korjaustöiden takia keskiviikkona kiinni, mutta Vorojeikin arvioi että ovet voidaan avata jo heti huomenna torstaina.

Kuuttila Bar on toiminut Vilhonvuorenkadulla noin vuoden ajan. Alue on ollut muuten Vorojeikinin mukaan rauhallinen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat