Triplassa hajosi ovi ”erittäin vaikeassa paikassa”

Rikkinäinen ovi Triplassa aiheuttaa päänvaivaa Itä-Pasilan suunnasta saapuville. Kauppakeskus joutuu suunnittelemaan kokonaan uuden ratkaisun.

Kauppakeskus Triplassa Opastinsillan kohdalla on epäkunnossa oleva ovi, mikä tuottaa päänvaivaa asiakkaille.

3.10. 9:05

Kauppakeskus Triplassa Opastinsillan sisäänkäynnin kohdalla on jykevä ovi, mikä tuottaa päänvaivaa asiakkaille. Ovi on poissa käytöstä.

HS tavoitti kauppakeskus Triplan toimitusjohtajan Päivi Salosen asian tiimoilta.

”Liian painava ovi, eivätkä rakenteet kestä oven painoa”, hän kertoo.

Salonen kuvailee, että kyseessä on ”erittäin vaikea paikka.” Myös asiakkailta on tullut palautetta rikkinäisestä ovesta.

Salosen mukaan sisäänkäynnille pitää hakea kokonaan uutta ratkaisua, johon osallistuu sekä suunnittelija että arkkitehti.

Kauppakeskus Triplassa käy kuukausittain noin 2,3 miljoona ihmistä, joten sisäänkäyntiovien pitää kestää jatkuvaa käyttöä.

Salosen mukaan Opastinsillan itäpuoli, mikä alkaa juuri epäkunnossa olevan oven jälkeen, on kaupungin omistuksessa, mutta Tripla tekee yhteistyötä alueella kaupungin kanssa.

Lue lisää: Nämä pääkaupunkiseudun kauppakeskukset ovat menestyneet koronan jälki­mainingeissa parhaiten – Redi ja Tripla vertailun hännillä

Lue lisää: Nainen kokeilee Alkon ovenkahvaa keskellä Pasilaa, mutta turhaan – Tähän näkyyn kiteytyy hiljenevän harmaan ostarin nykytila Triplan varjossa

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat