Espooseen avataan lapsille suunnattu kiipeily­halli

Finnoon kiipeilyhallissa tarjotaan lapsille ja nuorille leikin yhteydessä harjoittelutilat boulderointiin.

Kiipeily on harrastuksena alati nouseva trendi.

4.1. 16:36 | Päivitetty 5.1. 17:10

Espoon Finnoossa avataan Suomen ensimmäinen lasten ja nuorten kiipeilyyn suunniteltu kiipeilyhalli. Hallin avajaisia vietetään 14.–15.1.2023.

BK Flash -halli tarjoaa haastetta lasten lisäksi myös aikuiselle. Kiipeilyseinien lisäksi hallista löytyy liukumäki, riippusilta, monenlaisia kiipeilytelineitä ja Valo motion-peliseinä.

Lisäksi hallissa on leluja ja pienille lapsille suunnattu vaihtuvia seikkailureittejä.

Vuoden 2021 olympialaisissa ensimmäistä kertaa ollut boulderointi on kasvattanut suosiotaan ja myös juniorikiipeilijät ovat innostuneet harrastuksesta. BK Flash kertoo tarjoavansa lapsille kattavat harjoittelutilat leikin ja hauskanpidon yhteydessä.

Uusi halli sijoittuu nykyisen Boulderkeskuksen kiipeilyhallin yhteyteen ja samalla lipulla pääsee kiipeämään kummassakin hallissa.

Boulderkeskus on suomalainen perheyritys, jolla on boulderkiipeilyyn keskittyviä kiipeilyhalleja Finnoon lisäksi Pasilassa, Herttoniemessä, Konalassa ja Lauttasaaressa.

Oikaisu 4. tammikuuta 2023 kello 19.35: Jutussa kerrottiin aiemmin virheellisesti, että kiipeilyhallin avajaisia vietetään ensi viikonloppuna. Tosiasiassa avajaisia vietetään 14.–15.1.2023. Oikaisu 5.1.2023 kello 9.30: Korjattu Suomenoja Finnooksi, joka on alueen nykyinen nimi. Lisäksi korjattu Valomon-peliseinä Valo Motioniksi.

Lue lisää: Tämä päiväkoti poikkeaa virrasta: Bambu­parketit hivelevät viisi­vuotiaiden jalkoja palatsissa, joka on kuin sisustus­lehdestä

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat