Suursuosion kerännyt valo­kuva­näyttely myy teoksensa kävijöille – Tuotto menee Hurstille

Rikoksen ja rakkauden kaduilla -näyttelyn valokuvat myydään yleisölle. Tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Rikoksen ja rakkauden kaduilla -näyttelyn elokuvahistoriallisia valokuvia voi ostaa tammikuun lopussa.

19.1. 15:31 | Päivitetty 19.1. 15:51

Rikoksen ja rakkauden kaduilla -näyttelyssä esillä olleet kuvat myydään tammikuun lopussa yleisölle. Näyttely järjestettiin Hakasalmen huvilassa.

Rikoksen ja rakkauden kaduilla -näyttely on omistettu Pitkänsillan pohjoispuolisen Helsingin elokuvahistorialle. Näyttelyssä on esillä lukuisien elokuvakatkelmien lisäksi runsaasti laadukkaita stillkuvia elokuvista ja tv-draamoista sadan vuoden ajalta, vuosilta 1920–2021.

Myynnistä kertova tiedote on otsikoitu vetävästi: ”Oma Tauno Palo seinälle?”

Näyttelyssä on esillä runsaasti valokuvia Helsingistä.

Tekijänoikeuksien omistajien luvalla kuvatulosteet lahjoitetaan Helsingin kaupunginmuseon ystävät ry:lle, jonka nimissä vedokset myydään yleisölle näyttelyn viimeisinä viikkoina.

Teosten myyntituoton ystäväyhdistys lahjoittaa hyväntekeväisyysjärjestö Hurstinavulle.

Kuvatulosteet myydään gallerioiden tapaan. Myytävät kuvat hintoineen on kirjattu myyntiluetteloon, jonka kanssa näyttelyä voi kiertää. Haluttu kuva maksetaan museon kassalla, jolloin myyty teos merkitään näyttelyssä tarralla. Kuvien myynti alkaa lauantaina 21. tammikuuta. Ostoksensa voi noutaa näyttelyn päätyttyä.

Rikoksen ja rakkauden kaduilla -näyttely on avoinna tiistaista sunnuntaihin 12. helmikuuta asti. Liput ovat alkaen 10 euroa kappale, mutta museokortilla ja alle 18-vuotiailla on vapaa pääsy.

Osa teoksista on pienempiä, osa suurempia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat