Kovia kokenut paketti­auto näyttää saaneen parkki­sakon – Meemi­tili otti ilon irti

Tapulikaupungin liikuntapuiston pihalla seisova pakettiauto näyttää joutuneen sekä tulipalon että pysäköinninvalvonnan uhriksi. Malmi Vice -meemitili julkaisi tapauksesta videon.

16.2. 9:01 | Päivitetty 16.2. 14:23

Helsingin Tapulikaupungin liikuntapuiston parkkipaikalla seisoo kovia kokenut pakettiauto.

Hylätyn oloinen auto näyttää ensinnäkin joutuneen joko tahallaan tai vahingossa syttyneen tulipalon uhriksi. Tästä todisteena toimii auton sulanut ja mustunut pinta sekä poliisin eristysnauha.

Tämä kurja kohtalo ei kuitenkaan riittänyt, vaan lisäksi auton takaosaan on kiinnitetty pysäköinti­virhemaksua eli tuttavallisemmin parkkisakkoa muistuttava lappu.

Koska lappu on moitteettomassa kunnossa, on se täytynyt kiinnittää tulipalon jälkeen.

Myöhemmin torstaina Helsingin pysäköinninvalvonnasta otettiin yhteyttä HS:ään ja kerrottiin, että kyseessä on sakon sijaan siirtokehotus. Laput saattavat kuitenkin mennä helposti sekaisin, sillä niillä on lähes identtinen ulkoasu.

Lue lisää: Pysäköinnin­valvoja kiistää sakottaneensa poltettua paketti­autoa – ”Turha luulla”

Tapulikaupungin liikuntapuiston parkkipaikalla seisoo kovia kokenut pakettiauto.

Pakettiauton bongasi keskiviikkona aamulenkillään Tapanilassa asuva Valari Tynkkynen alias Malmi Vice.

Tynkkynen on tullut tunnetuksi brändistään, joka keskittyy Koillis-Helsingin esiin nostamiseen muun muassa taiteen ja huumorin keinoin.

Lue lisää: Helsinkiläislähiön stereotypiat esitellään suoraviivaisesti uutuus­kalenterissa, joka myytiin heti loppuun: ”Ongelmat eivät poistu, jos niistä vaikenee”

Hän ei tiedä sen tarkemmin, mitä pakettiautolle on tapahtunut, mutta arveli sen palaneen tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

”Melko tuoreelta haisi”, hän kertoo HS:lle.

Tynkkynen kertoo nähneensä pysäköinninvalvonnan auton ajavan pois paikalta keskiviikkoaamuna ja oletti heidän käyneen kiinnittämässä muistutuksen auton omistajalle.

Tynkkynen jakoi autosta kuvaamansa videon Malmi Vicen Instagram-storyssa saatesanoilla ”parkkisakko muistettu laittaa”. Video on tämän jutun pääkuvan paikalla.

Malmi Vice -meemitilillä on yli 20 000 seuraajaa.

Palaneeseen autoon oli kiinnitetty poliisin eristysnauha.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat