Uusi Omadi-ravintola avautuu Punavuoressa – Vanha tila suljetaan

Telakkakadulle avattavan Omadi Bar & Bistron ravintoloitsijat ovat pyörittäneet hotelli Helkan yhteydessä olevaa Omadi Omakase -ravintolaa.

Telakkakadun Omadi Bar & Bistro avataan maaliskuun lopussa.

21.2. 13:54

Helsingin Punavuoreen Telakkakadulle avautuu maaliskuun lopussa ranskalais–japanilainen ravintola Omadi Bar & Bistro.

Ravintolan avaavat Nadim Nasser ja Matilda Mannström.

Tällä hetkellä he pyörittävät Pohjoisella Rautatienkadulla hotelli Helkan yhteydessä sijaitsevaa Omadi Omakase -ravintolaa. Helkan yhteydessä oleva ravintola sulkee ovensa Telakkakadun ravintolan avautuessa.

”Helsingissä on jo pitkään kaivattu tämän tyylistä paikkaa, joka sopii myös walk in -asiakkaille. Ravintolaan voi tulla myös nopealla aikataululla nauttimaan juomia ja ruoka-annoksia. Uusi Omadi sopii kaikille riippumatta siitä, tuleeko pienelle hiukopalalle ja lasilliselle vai kunnon illalliselle”, yrittäjä Mannström kertoo tiedotteessa.

Omakase on japania ja tarkoittaa jättäytymistä jonkun hoidettavaksi. Käytännössä se merkitsee kokin yksinvaltaista näkemystä. Asiakas seuraa tiskin äärellä kokin ja tämän avustajan millintarkkaa työtä ja annoksen rakentamista. Raaka-aineet ovat usein epätavallisia ja eksoottisiakin.

Uuden ravintolan menussa on vaikutteita Japanista ja Ranskasta.

”Menussa on runsaasti Ranskasta tuttuja tekniikoita, kermaisuutta ja pyöreyttä. Tuomme niiden rinnalle Japanin keittiön puhtauden, aromit ja mausteet”, kertoo menun suunnitellut Nasser.

HS teki Nasserin ja Mannströin nykyisestä ravintolasta ravintola-arvion kesäkuussa. Ravintola sai arviossa neljä tähteä.

Lue lisää: Eliittitason sushia tarjoavat ravintolat yleistyvät Helsingissä – HS testasi trendikkään omakase-aterian

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat