Käärijän kadonnut bolero löytyi autotieltä

Käärijä kertoi hukanneensa kuuluisuuteen nousseen neonvihreän boleronsa Malmille. Etsintäkuulutus tuotti tulosta vain tunneissa.

Niiteillä koristeltu neonvihreä bolero on Käärijän tunnusmerkki.

11.3. 15:52 | Päivitetty 11.3. 21:50

Nyt on vähän kyynel silmässä ja tatti otsassa”, aloitti Käärijä eli Jere Pöyhönen tilityksensä Instagram-tilillään.

Laulaja kertoi lauantaina iltapäivällä Instagram-stoorissaan hukanneensa esiintymisasunsa Malmille. Kyseessä on Käärijän neonvihreä bolero, joka hänellä oli päällä tämän voittaessa UMK-kilpailun.

”Vähän on surullinen olo. Kuopioon pitäisi mennä”, Käärijä kertoi videolla. Hänen mukaansa Kuopion keikalle ”täytyy nyt laittaa ehkä jätesäkki päälle”.

Myöhemmin lauantai-iltana Käärijä kuitenkin jakoi ilouutisen Instagram-tilillään. Käärijän Kirsiksi kutsuma nainen oli laulajan mukaan löytänyt boleron autotieltä.

Kuopion keikalle puku ei kuitenkaan ehdi.

”Lähden huomenna hakemaan sitä Espoosta. [Kirsi] oli löytänyt sen autotieltä ja hänen poikansa olivat tunnistaneet asun, kun se oli viety kotiin. Kiitos heille tuhannesti”, kiitteli Käärijä Kirsiä ja muitakin etsintöihin osallistuneita.

”Nyt viimeistään voitetaan Euroviisut”, totesi Käärijä.

Käärijä kertoi aiemmin lauantaina boleron pudonneen takaluukusta matkan varrelle, jonnekin päin Malmia. Hän julkaisi Instagram-tarinoissaan myös kartan reitistä, minne mustan pukupussin sisällä oleva bolero on.

Reitti oli kulkenut Kehä I:llä, kääntynyt Malmin jäähallin kohdalta Tattariharjuntielle ja siitä Tullivuorentielle.

Aarteenmetsästys voi alkaa, Käärijä kirjoitti kartan päälle.

”Jos sellainen tulee vastaan, se on todennäköisesti meikäläisen”, Käärijä sanoo.

Käärijä lupasi löytöpalkkion sille, joka boleron löytää.

Lue lisää: Käärijä puhuu sairaudestaan ja on valmis avoimuuteen, mutta some­­seurausten kyttääminen sai hänetkin hämilleen

Lue lisää: Kaverit paljastavat, miten ”meidän Jerestä” tuli kaikkien tuntema Käärijä – Tunteikas käänne­kohta tallentui videolle

Oikaisu klo 18.07: Jutussa puhuttiin aiemmin virheellisesti Tulivuorentiestä, korjattu nimi oikeaan muotoon eli Tullivuorentieksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat