Koomikko Ricky Gervais järjesti muumijahdin Helsingin keskustassa

Lauantaina jäähallissa esiintynyt brittikoomikko Ricky Gervais raportoi vierailustaan ahkerasti sosiaaliseen mediaan. Ennen lähtöään hän piilotti Helsinkiin signeeratun muumilelun.

Ricky Gervais kuvattuna Los Angelesissa vuonna 2016.

12.3. 11:28

Yksi maailman suosituimmista koomikoista vieraili Helsingissä viikonloppuna. Ennen lähtöään hän piilotti yllätyksen Helsinkiin.

Olen laittanut nimikirjoitukseni tähän pieneen Muumi-tyyppiin, ja nyt aion piilottaa sen jonnekin Helsinkiin, jotta joku voi löytää sen ja antaa sille hyvän kodin, brittiläinen Ricky Gervais kertoi Twitter-tilillään englanniksi.

Lauantaina jäähallissa esiintynyt Gervais paljasti myös Muumin piilopaikan: pehmolelu oli jätetty Helsingin tuomiokirkon portaiden juurelle, missä Gervais oli vieraillut jo aiemmin viikonloppuna.

Muumi ei ehtinyt pitkään palella ulkosalla, ennen kuin espanjalainen turisti löysi lelun.

Löytäjä julkaisi iloisen kuvan aarteestaan Twitteriin. Pian sen jälkeen espanjalaista onnisti toistamiseen: hän kohtasi Gervaisin kauppatorilla.

Gervais julkaisi myös lauantaina sosiaaliseen mediaan kuvia Suomen vierailustaan. Kuvien perusteella hän kävi katsomassa ainakin kirkkoja.

Gervaisilla on Twitterissä yli 15 miljoonaa seuraajaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat