Legendaarisen kahvilan Facebook-sivulla ikävä uutinen: ”Cafe Brahe pitää myydä”

Hillevi Kinnunen on pyörittänyt Cafe Brahea 23 vuotta. Nyt tilanne vaikuttaa hankalalta.

Hillevi Kinnunen myi keväällä 2020 vappumunkit asiakkailleen verkkokaupan kautta.

Cafe Brahen kahviloitsija Hillevi Kinnunen kertoo kahvilan Facebook-sivulla ikäviä uutisia. Päivityksessä Kinnunen kertoo sairastuneensa vakavasti ja joutuvansa siksi myymään kahvilan.

”Hei, taas on uusi viikko, ikäviä uutisia. Cafe Brahe pitää myydä. Olen sairastunut vakavasti. Saa käydä kurkkimassa ostomielessä. Kiitos kaikesta. T.Hillevi.”

HS tavoitti puhelimitse Kinnusen keskiviikkona, mutta hän ei halunnut kommentoida asiaa enempää. Kahvilan Facebook-päivitys oli kerännyt aamupäivällä yli 300 reaktiota ja kymmeniä kommentteja.

Kommenteissa toivotetaan Kinnuselle toipumista ja kiitellään makoisista herkuista.

Cafe Brahe oli Facebook-sivun mukaan vielä viime viikonlopun brittikruunajaishumussa tiiviisti mukana. Lauantaina Kinnunen kertoi Facebookissa, että hän oli tullut etuajassa leipomaan, jotta asiakkaat ehtivät hakea tuoreet pullat ennen kruunajaisten alkamista.

Kinnunen on pyörittänyt Cafe Brahea Läntisellä Brahenkadulla lähes päivälleen 23 vuotta. Sitä ennen hän ehti pitää useita ravintoloita, joista pitkäaikaisin oli Lönkan grilli Lönnrotinkadulla. Ravintolan 26-vuotinen tarina päättyi 1990-luvun lamaan.

HS tutustui kahvilaan koronakeväällä 2020. Silloin Kinnunen kertoi myyneensä verkkokaupan kautta 1 500 vappumunkkia, vaikka kahvila oli rajoitusten takia suljettu.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat