Trendi­kahvila myi asiakkaalle homeisen vanukkaan – ”Näin ei koskaan saa tapahtua”

Homeinen annos jäi myytävien tuotteiden joukkoon ”inhimillisen virheen” vuoksi.

Chia-vanukkaan päällä ollut aprikoosikerros oli homeessa.

Hakaniemen La Torrefazione -kahvilasta päätyi asiakkaalle tiistaina Wolt-kuljetuksella homeinen chia-vanukas. HS sai asiasta uutisvinkin.

La Torrefazionen kahvilapäällikkö Rebecca Tallqvist vahvistaa tapahtuneen HS:lle. Hän kertoo, että tapausta selvitettiin heti tiistaina, kun kahvila sai siitä tiedon. Tallqvistin mukaan kahvila oli yhteydessä Woltiin, joka palautti asiakkaalle rahat annoksesta.

”Olemme todella pahoillamme, että näin on päässyt käymään. Tämä ei todellakaan ole se tapa, jolla me ruoat toimitamme. Ruoka ei saa olla homeessa”, Tallqvist sanoo.

Tallqvistin mukaan chia-vanukas säilyy kolme vuorokautta. Hän kertoo, että kuvan perusteella annos on jostain syystä jäänyt vitriiniin, eivätkä työntekijät ole huomanneet, että sen pinnalla oleva aprikoosikerros on homeessa.

Kyseessä oli harmillinen erehdys.

”Olen käynyt asian työntekijöidemme kanssa läpi, jotta pystymme varmistamaan, että annosten kierto sujuu jatkossa oikein”, Tallqvist sanoo.

Hän ei osaa sanoa tarkkaa syytä sille, miksi homeinen vanukas on jäänyt myytävien tuotteiden joukkoon.

”Näin ei koskaan saa tapahtua. On sattunut inhimillinen virhe, eikä se ole hyväksyttävää. Haluamme luonnollisesti myös omalta osaltamme hyvittää tämän asiakkaalle.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat