Laku-ponin ei pitänyt olla edes tiineenä, mutta todellinen järkytys koettiin, kun se synnytti – ”Huomasin heti pitkät korvat ja ajattelin, että ei hemmetti” - Hyvinkää | HS.fi

Laku-ponin ei pitänyt olla edes tiineenä, mutta todellinen järkytys koettiin, kun se synnytti – ”Huomasin heti pitkät korvat ja ajattelin, että ei hemmetti”

Hyvinkään mysteerimuuli Sisu-Salmiakki juhlii näyttävästi yksivuotissynttäreitään vappuna. Vaikka muulivarsa ei ollut millään tavalla toivottu tapaus, on siitä vuodessa tullut todella rakas osa Heponiityn ratsastuskoulun hevosperhettä.

Hyvinkäälle Puolasta tuotu Laku-tamma synnytti yllätysmuulin vuosi sitten keväällä. Muuli on ensimmäisenä elinvuotena kerännyt runsaan joukon faneja ja on tänään Heponiityn Ratsastuskoulun oma maskotti.

27.4.2019 2:00 | Päivitetty 11.8.2020 10:00

Kaipaatko hyvää kesäluettavaa? HS julkaisee uudelleen parhaita lukemistojuttujaan. Tämä juttu on julkaistu alun perin huhtikuussa 2019.

Vuosi sitten keväällä Heponiityn ratsastuskoululla ihmeteltiin joulukuussa ostetun uuden Laku-nimisen tamman kasvavaa kokoa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat