Katri Oikarinen suunnitteli kotiinsa salaovea ja keksi samalla nerokkaan tavan tehdä halpoja kierrätyslahjoja - Hyvinkää | HS.fi

Katri Oikarinen suunnitteli kotiinsa salaovea ja keksi samalla nerokkaan tavan tehdä halpoja kierrätyslahjoja

Joulusesonki yhdistetään usein kulutukseen, mutta aina kaikkea ei tarvitse ostaa uutena. Vanhoista kirjoista voi loihtia sekä lahjoja että koristeita, neuvoo hyvinkääläinen Katri Oikarinen.

Monet hyvinkääläisen taiteilijan Katri Oikarisen askarteluideat ovat syntyneet tutustumalla materiaaliin hyvin konkreettisella tavalla. Hän on repinyt, taittanut, sahannut ja pyörittänyt. Onnistuminen on tullut kokeilemisen kautta.­

9.12.2019 9:55

Kauniita enkeleitä, kuusia, ripustettavia timanttimuotoisia koristeita, valopalloköynnöksiä ja lahjapakkauksia. Vain mielikuvitus on rajana kun hyvinkääläinen taiteilija Katri Oikarinen keksii kirjan sivuille käyttöä.

Ideoita on tullut jopa niin runsaasti, että Oikarinen alkoi pitää kirja-askartelukursseja ja ideoista syntyi lopulta kokonainen kirja, Luo aarteita vanhoista kirjoista: yli 40 oivaltavaa ideaa. Kirja on saatavilla esimerkiksi Hyvinkään ja pääkaupunkiseudun kirjastoista.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat