Asiakas istui penkkiin ja kertoi mitä makuuhuoneessa tapahtuu, kampaaja kuunteli korvat punaisena – Näin ammattilaiset suodattavat intiimit avautumiset

Avioeroja, eksiä, seksiä, rahaongelmia ja kännisekoiluja... Moni avautuu parturi-kampaajalle kaikesta maan ja taivaan välillä. Joskus asiakkaan puheet voivat jopa ahdistaa. Opinnoissa alan opiskelijoille annetaan vinkit siihen, kuinka selviytyä tällaisista tilanteista.

Moni asiakas on oppinut, että parturi-kampaaja Stiina Weckström osaa kertoa niin kaupungin asioista kuin alueella toimivista yrityksistä. Häneltä kysytään paljon ja hän vastaa mielellään. Asiakkaiden henkilökohtaisista asioista hän ei kuitenkaan puhu eteenpäin.

12.2.2020 2:00 | Päivitetty 12.2.2020 8:44

Oletko avautunut kampaajallesi tai onko hän kertonut sinulle ikimuistoisia tarinoita? Kerro toimitukselle mieleenpainuvista kokemuksistasi parturi-kampaamoissa osoitteeseen jael.nyman@hs.fi

Hyvinkäällä sijaitsevassa parturi-kampaamossa on hyväntuulinen ja lämmin tunnelma. Järvenpääläinen Sirpa Salmikuukka on tuttuun tapaan saapunut Stiina Weckströmin käsittelyyn.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat