Ohiajajia suretti, kun koriste­karhu katosi liittymästä – Nyt se palautettiin

Hyvinkääläisestä kiertoliittymästä kadonnut karhunpentukoriste on palannut kotiinsa. Eläinaiheisia valokoristeita voi ihailla eri puolilla Hyvinkäätä.

Karhunpentu on saatu takaisin Hyvinkäälle. Sveitsin ulkoilualueen läheisyydessä sijaitsevassa kiertoliittymässä on nyt kaksi karhunpentua ja yksi isompi karhu.

10.11. 11:28

Lokakuussa eri puolille Hyvinkäätä ilmestyneet eläinaiheiset valokoristeet herättivät suurta ihastusta muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Pian yksi Sveitsin ulkoilualueen läheisyydessä olevan kiertoliittymän karhunpentukoristeista hävisi. Moni epäili, että se olisi varastettu.

Pieni karhunpentu olikin onneksi vain korjattavana. Hyvinkään kaupungin sähkörakennuttaja Anssi Juntunen kertoi tuolloin HS:lle, että valokoristeiden asennuksessa huomattiin, että osa karhunpennun ledivaloista oli pimeänä.

Nyt karhunpentu on palannut kotiinsa muiden kiertoliittymän karhujen seuraksi. Vika saatiin korjattua, ja Juntusen mukaan tiistaina tehty asennus sujui tällä kertaa hyvin.

Hyvinkään kaupunki on saanut paljon positiivista palautetta kansalaisia ilahduttamaan asennetuista koristeista. Niitä löytyy noin kymmenen kappaletta yhteensä kolmessa eri kiertoliittymässä eri puolilla Hyvinkäätä.

Karhujen lisäksi kaupunkikuvasta voi bongata pupuja, kettuja ja poroja.

Lue lisää: Munkkisaaren risteykseen nousi nelimetrinen taideteos Helsingissä

Lue lisää: Suomen suurin naula pystytettiin Tuusulaan

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat