Sveitsin uimahallissa järjestetään ”vesidisko”

Hyvinkään Sveitsin uimahallissa järjestetään perjantaina vesidisko. Suositussa tapahtumassa on dj soittamassa toivekappaleita ja ohjelmassa on luvassa muun muassa liukumäkikisailua, uimahyppykokeiluja sekä merenneitouintia.

Muun muassa runsas tarjonta leluja sekä mahdollisuus käyttää hyppytornia houkuttelee kävijöitä Sveitsin uimahallin vesidisko-tapahtumaan.

3.3. 15:33

Hyvinkään Sveitsin uimahallissa on luvassa vauhdikas meno perjantai-illan kunniaksi. Uimahallissa järjestetään vesidisko-tapahtuma, jonka aikana paikalla on dj soittamassa muun muassa diskoilijoiden toivekappaleita.

Luvassa on muutakin ohjelmaa.

”Musiikki soi, on esimerkiksi pelailua, leikkejä, merenneitouintia, aarteen etsintää, uimahyppykokeiluja ja liukumäkikisailua. Siinä otetaan aikaa kuka on nopein”, kuvailee tapahtumasta vastaava liikunnanohjaaja Sami Katko Hyvinkään kaupungin liikuntapalveluista.

Kerran vuodessa järjestettävällä tapahtumalla on jo pitkät perinteet. Katko ei ole varma tapahtuman tarkasta iästä, mutta se on vähintään kymmenen vuotta.

Kaikenikäiset diskoilijat ovat tervetulleita, mutta ensisijainen kohderyhmä on lapset ja nuoret. Sitä kävijät tuntuvatkin Katkon mukaan arvostavan eniten.

”Se, että tässä huomioidaan juuri lapsikävijät tuntuu olevan se, mistä tykätään. Yhdestä altaasta otetaan kaikki köydet pois, esillä on enemmän leluja kuin normaalisti ja hyppytornista pääsee hyppimään, kun siitä normaalisti pääsee vähän huonosti.”

Koululaisten Fiilinkä-kerhon jäsenille sekä kausirannekkeen ostaneille tapahtuma on ilmainen. Muut pääsevät normaalisti osallistumaan uimahallin sisäänpääsymaksulla.

Tänä vuonna tapahtuma kuitenkin osuu sattumoisin Kaukon nimipäivään, jolloin uimahallin tuhat ensimmäistä kävijää pääsee ilmaiseksi.

”Yleensä ei tule ihan niin paljon asiakasvirtaa, niin todennäköisesti kaikki halukkaat pääsevät tänään ilmaiseksi mukaan”, arvioi Katko.

Uimahalli on auki myös muille kävijöille. Yksi uimahallin altaista on diskokävijöiden käytössä, mutta toisessa pääsee tapahtumasta huolimatta normaalisti harrastamaan uintia ja vesijuoksua.

Vesidisko järjestetään klo 17-20 Hyvinkään Sveitsin uimahallissa osoitteessa Teerimäenkatu 6.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat