Lasten äänet sekoittuivat ”avokonttorissa” – Tuliterä koulu tavoitteli uudenlaista ihannetta, rakentaa nyt väliseinät - Järvenpää | HS.fi

Lasten äänet sekoittuivat ”avokonttorissa” – Tuliterä koulu tavoitteli uudenlaista ihannetta, rakentaa nyt väliseinät

Järvenpään Kinnarin kouluun rakennettiin paljon avointa tilaa. Nyt suurempia tiloja jaetaan kahteen osaan seinillä.

Avoimessa tilassa opetustilat olivat jaettavissa väliseinillä.­

17.2.2020 15:58 | Päivitetty 17.2.2020 16:17

Järvenpään Kinnarin koulussa ei enää jatkossa opiskella osittain kuin avokonttorissa, vaan tilat jaetaan kahteen osaan seinillä.

Viime elokuussa valmistunut Kinnarin koulu rakennettiin uusien ihanteiden mukaisesti niin, että osa koulusta on avointa tilaa, joka voidaan jakaa pienempiin osiin liikuteltavilla sermeillä ja seinillä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat