Jääkaappi syttyi niin rajusti tuleen, että asukkaat piti pelastaa parvekkeelta nostolava-autolla Järvenpäässä – ”Ensi yönä koko kerrostalossa ei nuku kukaan” - Järvenpää | HS.fi
Järvenpää|HS Järvenpää

Jääkaappi syttyi niin rajusti tuleen, että asukkaat piti pelastaa parvekkeelta nostolava-autolla Järvenpäässä – ”Ensi yönä koko kerrostalossa ei nuku kukaan”

Kaksi henkilöä pelastettiin kerrostaloasunnon parvekkeelta tulipalon tuhotessa huoneiston Järvenpäässä. Koko kerrostalo evakuoitiin ja asukkaille järjestetään hätämajoitus ensi yöksi.

Julkaistu: 1.7. 15:43

Järvenpään Järnefeltinkadulla sijaitsevassa kerrostalossa syttyi keskiviikkona raju tulipalo. Pelastuslaitos sai hälytyksen keskisuuresta rakennuspalosta klo 13.37.

Voimakas tulipalo sai alkunsa, kun jääkaappi syttyi tuleen eräässä kerrostalohuoneistossa. Huoneiston kaksi asukasta pakenivat parvekkeelle. Sieltä heidät pelastettiin nostolava-autolla.

”Koko huoneisto menee remonttiin, siellä on niin paljon vahinkoa. Naapurihuoneistokin kärsi savuvahingoista ja savuhajua on koko talossa. Ensi yönä koko kerrostalossa ei nuku kukaan”, kertoo päivystävä palomestari Jouni Savolainen.

Tulipalon syttyessä kerrostalossa oli noin kymmenkunta henkilöä parvekkeelta pelastettujen lisäksi. He pääsivät itse poistumaan huoneistoistaan.

Asukkaille järjestetään ensi yöksi hätämajoitusta.

”Tilanne on saatu hallintaan ja huoltomiehet käyvät nyt paikan päällä hoitamassa jälkivahingon torjunnan.”

Syytä, miksi jääkaappi syttyi tuleen, ei tässä vaiheessa tiedetä.

Järvenpää - luetuimmat

Luitko jo nämä?