Palomiehet tekivät pienen eleen, joka pelasti itkuisen pojan päivän – Nyt lapsi puristaa saamaansa lahjaa kädessään päivästä toiseen

Kaksivuotias taapero sai unohtumattoman muiston apteekkireissulta Järvenpäässä. Pelastustyöntekijöiden jalo ele teki myös äidin iloiseksi.

Pelastuslaitoksen työntekijät ilahduttivat pientä poikaa antamalla pinssin lahjaksi.

11.5. 13:12

Maanantaina eräs järvenpääläinen taapero ilahtui ikihyviksi.

Kaksivuotias poika oli ollut nuhakuumeen takia äitinsä Sanna Hämäläisen kanssa lääkärireissulla, ja nyt parivaljakko oli matkalla apteekin kautta kotiin.

Poika oli jo hieman väsynyt ja itkuinen, kun äiti keksi jotain, mikä saattaisi ilahduttaa.

Järvenpään Citymarketin pihaan oli parkkeerannut paloauto.

”Sanoin pojalle, että katso. Mukavasti siellä näkyi iloisia miehiä, jotka vilkuttivat takaisin meille”, Hämäläinen kertoo.

Vilkutuksetkin olisivat varmasti riittäneet pojalle, mutta sitten paloauton ovi aukesi. Palomiehet pyysivät poikaa lähemmäs.

”Kun menimme autolle, palomiehet kyselivät pojan ikää ja nimeä. He sanoivat, että heillä ei ole mitään ihmeellistä annettavaa, mutta he antoivat kuitenkin paloautopinssin pojalle lahjaksi”, Hämäläinen kertoo.

”Se oli enemmän kuin mieluinen juttu!”

Pinssistä tuli nopeasti tärkeä pienelle pojalle. Pinssi on pysynyt lapsen kämmenessä lähes yhtä soittoa maanantaista saakka.

”Poika katselee sitä koko ajan ja sanoo, että piipaa.”

Taapero myös leikkii paloautoilla entistä useammin.

Äiti Sanna Hämäläinenkin sai tapauksesta hyvän mielen.

”Siitä tuli jotenkin niin iloiseksi ja piristyi”, hän sanoo.

Hämäläinen julkaisi tarinan kohtaamisesta Facebookin Järvenpää-ryhmässä, sillä hän halusi kiittää Keski-Uudenmaan pelastuslaitosta.

Viesti oli keskiviikkopäivään mennessä kerännyt liki kolmetuhatta tykkäystä.

”Se on palomiehille arkipäivää, että pienet vilkuttelevat. Mutta pojalle kohtaaminen oli iso tapahtuma”, Hämäläinen iloitsee.

Lue lisää: Joku nosti nallen pois ikkunastaan Vantaalla yllättävin seurauksin – Selvisi, että pehmolelu on ollut ohikulkevalle lapselle kaikki kaikessa

Lue lisää: Puolitoistavuotias Fiona Forik vilkuttaa joka päivä kaikille ikkunastaan – Lopulta roskakuski näki eleen ja reaktio sai lapsen onnesta sekaisin

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat