Lapset alkoivat ommella kestokasseja ja sosiaalisen median muovipussikeskustelu kuumeni entisestään – ”Täytyypi alkaa käydä kaupassa naapurikunnissa” - Kerava | HS.fi
Kerava

Lapset alkoivat ommella kestokasseja ja sosiaalisen median muovipussikeskustelu kuumeni entisestään – ”Täytyypi alkaa käydä kaupassa naapurikunnissa”

HS kirjoitti koululaisten tempauksesta ja kestokassivinkeistä, ja se kuumensi tunteita sosiaalisessa mediassa. Facebookissa on jo pidempään keskustelu värikkäästi Keravan pyrkimyksestä olla muovipussiton kaupunki.

Onko muovipussi oikea kohde vähentää muovin kulutusta? Siitä kiistellään sosiaalisessa mediassa. Kuva: Joonas Vohlakari / HS

Julkaistu: 21.2.2019 13:55, Päivitetty 22.2.2019 9:54

Keravalla koululaiset ovat ommelleet ja lahjoittaneet kaupunkilaisille 130 kestokassia, jotta tarve ostaa muovipusseja vähenisi ja muovijätettä tulisi himpun vähemmän.

HS kirjoitti koululaisten tempauksesta ja kestokassivinkeistä, ja se kuumensi tunteita sosiaalisessa mediassa. Facebookissa koululaisten tempausta kehuttiin, mutta se myös tuomittiin kovin sanoin. Uusin keskustelu on osa jo pidempään jatkunutta kiistelyä Keravalla, joka alkoi, kun kaupunki julisti hankkiutuvansa eroon muovipusseista.

Seuraa uutisia tästä aiheesta