Pekka Vesterinen on pannut valtavasti rahaa kiinni seitsemään jenkkiautoonsa, ja väittää tehneensä erinomaisen sijoituksen – ”Aasialaiset ostajat nostavat hintaa näissäkin” - Kerava | HS.fi

Pekka Vesterinen on pannut valtavasti rahaa kiinni seitsemään jenkkiautoonsa, ja väittää tehneensä erinomaisen sijoituksen – ”Aasialaiset ostajat nostavat hintaa näissäkin”

Yli 30 vuotta jenkkiautoja omistanut Pekka Vesterinen tietää, että autoharrastajat löytävät toistensa autoista hetkessä vikalistan.

Jenkkiautoharrastaja Pekka Vesterisellä on seitsemän huolella laitettua jenkkiautoa. Kolme niistä on valmistettu vuonna 1959, jolloin tehtiin Vesterisen mukaan hienoimmat autot.

18.5.2019 12:36

Keravalaisella pienteollisuusalueella on lauantaina hiljaista. Kun yrittäjä Pekka Vesterinen siirtää firmansa pakettiauton sivuun niin, että kadulta näkee suoraan parkkipaikalle, pihalle alkaa tulla väkeä. Taskuista kaivetaan kännyköitä.

”Hienoja autoja. Ovatko nämä kaikki sinun?” kysyy nainen, joka kuvaa autojen edessä vaativia voimisteluasentoja tekevää koulutyttöä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat