Ravintolaruokaa välittävä Wolt laajenee Keravalle ja Järvenpäähän, ruokaa voi tilata jo torstaina - Kerava | HS.fi
Kerava|HS Kerava

Ravintolaruokaa välittävä Wolt laajenee Keravalle ja Järvenpäähän, ruokaa voi tilata jo torstaina

Wolt laajenee Keski-Uudellemaalle. Uudet kaupungit ovat Kerava ja Järvenpää, mutta laajennus ulottuu osin myös Tuusulan alueelle.

Woltin ruokalähetti Turussa 2019. Kuva: Vesa-Matti Väärä

Julkaistu: 26.2. 9:09

Ravintolaruokaa välittävä Wolt avaa palvelunsa torstaina Keravalla ja Järvenpäässä.

”Keravalla ja Järvenpäässä on heti alkuun mukana yhteensä 24 ravintolaa, joista voi tilata Woltilla ruokaa esimerkiksi kotiin, toimistolle tai mukaan noudettavaksi”, kertoo Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski yhtiön tiedotteessa.

Torstaista alkaen Wolt toimii yhdeksässätoista suomalaisessa kaupungissa, ja ulottuu osin myös Tuusulan alueelle eli Hyrylään.

“Keravan kuljetusalue ulottuu keskusta-alueen lisäksi pohjoisessa Kaskelaan, idässä Talmaan, etelässä Vantaan Leppäkorpeen sekä lännessä Tuusulan Hyrylään”, Pankakoski kertoo tiedotteessa.

”Järvenpäässä kuljetusalue taas ulottuu keskusta-alueen lisäksi pohjoisessa Tuusulan Rajalinnaan, idässä Rajakulmaan, lännessä Saunakallioon ja etelässä Kyrölään.”

Wolt on suomalainen vuonna 2014 perustettu yritys, jonka verkkosivustolta ja sovelluksesta voi tilata ravintolaruokaa. Ruoan voi joko noutaa itse tai saada kotiin kuljetettuna.

Lue lisää: HS kertoi tammikuussa alustatalouden ongelmista sekä Woltin ja Foodoran ruokalähettien asemasta.