Autokuskeille tuttu 14-metrinen jättitölkki muuttuu täysin Lahden moottoritien varressa – ”Sopii ajan henkeen” - Kerava | HS.fi
Kerava|HS Kerava

Autokuskeille tuttu 14-metrinen jättitölkki muuttuu täysin Lahden moottoritien varressa – ”Sopii ajan henkeen”

Tunteita herättänyt tölkki ei enää mainosta Keravalla energiajuomaa vaan alkoholitonta olutta.

Keravan jättitölkin ulkoasu oli vielä viimeistelemättä lauantain iltaruskossa, joskin uusi sininen pohjaväri oli teipattu jo kiinni.

Julkaistu: 1.6. 17:52

Sinebrychoffin juomatehtaan maamerkin eli jättimäisen juomatölkin ulkoasu uudistuu. Keravalla Lahden moottoritien varressa olevan tölkin mainosteippaukset vaihtuvat Battery-energiajuoman väreistä alkoholittoman Crisp-oluen väreihin.

Sinebrychoffin oluista vastaava markkinointijohtaja Johan Jakobsson kertoo yhtiön vaihtavan tölkin ulkoasua, koska alkoholittoman oluen suosio on kasvanut.

Tältä näyttää jättitölkin ontto sisusta.

”Crisp-oluen suosio on kasvanut viime vuosina, ja yleisesti ottaen alkoholittomien oluiden markkinaosuus on kasvanut oluissa. Katsoimme, että Crisp-tölkki sopii hyvin ajan henkeen”, Jakobsson perustelee.

Noin 14 metriä korkea jättitölkki pystytettiin vuonna 2005, tuolloin tölkissä oli Koffin punaiset värit.

Alkoholilain kiristyttyä vuonna 2015 alkoholijuomia ei saanut enää mainostaa yleisellä paikalla, ja Sinebrychoff vaihtoi tölkkiin energiajuoman värit.

Kaikkia autoilijoita ei miellyttänyt tuolloin se, että oluen värit vaihtuivat. Niinpä jotkut autoilijat näyttivät keskisormea teippaajien vaihtaessa tölkin ulkoasua.

Jättitölkin uudesta värityksestä on aikaisemmin uutisoinut Keski-Uusimaa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Kerava - luetuimmat

Luitko jo nämä?