Päiväkodin työntekijät juhlivat aamuyöhön päiväkodin tiloissa, naapurit seurasivat möykkää voimattomina – Päiväkoti: Ei tule toistumaan - Kerava | HS.fi
Kerava|HS Kerava

Päiväkodin työntekijät juhlivat aamuyöhön päiväkodin tiloissa, naapurit seurasivat möykkää voimattomina – Päiväkoti: Ei tule toistumaan

Päiväkodin johtaja sanoo, ettei päiväkodin henkilökunta kokoonnu enää jatkossa päiväkodin tiloissa iltaisin vapaamuotoisesti.

Julkaistu: 10.6. 16:06, Päivitetty 10.6. 16:11

Keravalla Koivikontiellä kerrostalon kivijalassa toimivan yksityisen päiväkoti Kaarnan työntekijät järjestivät päiväkodin tiloissa viime viikonloppuna juhlat, josta talon asukkaat häiriintyivät.

Asiasta uutisoi Keski-Uusimaa.

Talon asukas kertoi Keski-Uusimaalle, että päiväkodin tiloissa oli päiväkodin työntekijöitä, jotka pitivät meteliä ainakin puoli kahteen saakka perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Asukkaan mukaan työntekijät olivat soittaneet pianoa ja laulaneet kovaäänisesti päiväkodin sisällä. Asukas kertoi pyytäneensä kahdesti työntekijöitä olemaan hiljaa, mutta pyynnöillä ei ollut vaikutusta.

Päiväkodin johtaja Anne Riihimäki kertoi HS:lle sähköpostitse, että kyseessä oli ollut päiväkodin aukioloajan ulkopuolella pidetty vapaamuotoinen henkilöstön suljettu tilaisuus. Riihimäen mukaan tilaisuudessa oli ollut paikalla kourallinen henkilöstöä.

Riihimäki kertoo selvittäneensä tapahtumien kulun kerrostalon asukkaiden kanssa.

”Asian kannalta olennaisten toimijoiden kanssa asia on selvitetty. Tapauksen aiheuttaman mielipahan johdosta on päädytty siihen, että jatkossa tiloissa ei kokoonnuta iltaisin vapaamuotoisesti”, Riihimäki kirjoittaa.

Päiväkoti Kaarna on aloittanut toimintansa vuonna 2013.

Kerava - luetuimmat

Luitko jo nämä?