Museo kasvattaa lähiruokaa - Menovinkit | HS.fi
Menovinkit|Menot

Museo kasvattaa lähiruokaa

Kasvattamo on perustettu museon sisäpihalle.

Julkaistu: 1.7. 2:00

Kaupunginmuseon näyttely Kaupunkiruokaa esittelee Helsinkiä ruoantuotannon paikkana. Historian esittelyn lisäksi pohditaan myös tulevaa; mikä rooli kaupungeilla voi olla uudenlaisessa ruokakulttuurissa? Keinoja voisivat olla esimerkiksi vesi- ja ilmaviljely, vedessä kasvavat versot ja soluviljellyt marjasolut. Näyttely esittelee uusia teknologioita sekä myös eläviä kasvejakin: ilma­perunoita ja mikro­versoja. Museon sisä­pihalle on perustettu innovatiivinen kaupunkiviljelmä Kasvattamo.

Helsingin kaupunginmuseo (Aleksanterinkatu 16) ma–pe klo 11–19, la–su 11–17. Vapaa pääsy.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?