”Rohkeaa pariskuntaa” etsitään viettämään yötä järven rannalle – Tuusula maksaa sviitin kulut ja järjestää tarvittaessa vartioinnin - Tuusula | HS.fi

”Rohkeaa pariskuntaa” etsitään viettämään yötä järven rannalle – Tuusula maksaa sviitin kulut ja järjestää tarvittaessa vartioinnin

Tuusulaan valmistui ”pussauskopiksi” kuvailtu laituripaviljonki. Nyt kunta järjestää merkillisen kisan, jonka voittanut pariskunta pääsee täysihoidolla yöksi sviittiin.

Paikallisten keskuudessa romanttisena pussauspaikkana tunnettu laituripaviljonki muuntautuu elokuussa hotellisviitiksi.­

19.4. 15:18

Elokuussa yksi pariskunta pääsee viettämään ikimuistoisen yön kelluvassa laituripaviljongissa Tuusulassa. Yli satatuhatta euroa maksanut paviljonki valmistui vuonna 2019 Fjällbon vehreään puistoon.

Tuusulan Unelmien yö -nimistä markkinointitempausta varten paviljonki muutetaan hotellisviitiksi ja sinne voivat pyrkiä ”rohkeat pariskunnat”.

Paikallisten keskuudessa ”pussauskoppina” tunnettu paviljonki herätti sekä ihastusta että ihmetystä sen valmistuessa. Tuusulan kunnan kehittämispäällikön Heidi Hagmanin mukaan paviljonki on sittemmin vakiinnuttanut paikkansa romanttisena kohteena Tuusulassa.

”Se on upealla paikalla. Monet paikalliset ovat löytäneet sen tällaisena romanttisena kohteena, jonne mennään nauttimaan luonnosta läheistensä tai omaan rakkaansa seurassa. Se on mitä mainioin pusuttelupaikka”, kuvailee Hagman.

Unelmien yö -tempauksella Tuusula haluaa tehdä niin laituripaviljonkia kuin myös Tuusulaa laajemmin tunnetuksi myös kunnan rajojen ulkopuolella. Haku Unelmien yöhön alkaa maanantaina 19. huhtikuuta ja on auki toukokuun loppuun saakka.

Ketkä tahansa voivat hakea mukaan, kunhan molemmat osapuolet ovat täyttäneet 18 vuotta. Tuusula toivoo, että hakemuksessa pariskunta toisi esille miksi juuri he ansaitsisivat tällaisen arjen irtioton. Loppukädessä arpaonni ratkaisee onnekkaan pariskunnan.

Lue lisää: Helsingin kupeeseen avataan retkikohde, jonka vetonaula on 130 000 euroa maksanut pussauskoppi

Tuusulan mukaan paviljonkiin pääsevälle pariskunnalle räätälöidään heidän mieltymystensä mukainen ohjelma.­

Paviljonki sijaitsee alueella, joka on normaalisti yleisessä käytössä. Unelmien yötä varten alue tullaan kuitenkin rajamaan vain valitun pariskunnan käyttöön.

”Halutaan varmistaa yksityisyys Fjällbon pussauskopissa. Ollaan valmistauduttu järjestämään vartiointia Fjällbon alueelle kyseisenä yönä.”

Paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa paviljonki sisustetaan hotellisviitiksi asianmukaisine nukkumajärjestelyineen ja tarjoiluineen. Pariskunnalle suunnitellaan myös heidän mieltymysten mukaan räätälöityä romanttista ohjelmaa. Siitä kunta ei vielä halua paljastaa liikaa.

”Emme halua pilata yllätyselementtiä. Mutta ehkä voisi sanoa, että se voidaan suunnitella vaikka pariskunnan musiikkimaun tai harrastusten mukaan. Riippuu tietysti, että minkälainen pariskunta on, että millaista ohjelmaa räätälöidään. Lähtökohta on, että käytetään paikallisia toimijoita ja yrittäjiä niin paljon kuin mahdollista.”

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat