Tuusulan kunta pani myyntiin historiallisen sauna­rakennuksen

Tuusulan kunta myy Kellokosken ruukin entisen saunan avoimella tarjouskilpailulla Huutokaupat.com-verkkosivustolla.

Kellokosken ruukin entinen yleinen sauna on valmistunut 1920-luvun lopulla.

16.2. 7:00 | Päivitetty 16.2. 10:31

Tuusulan kunta myy Kellokosken ruukin entistä yleistä saunaa ja sen maa-aluetta avoimella tarjouskilpailulla Huutokaupat.com -verkkosivustolla. Kunta kertoo asiasta tiedotteessaan.

Entisen yleisen saunan myynti alkaa Huutokaupat.com-sivustolla perjantaina 17. helmikuuta. Tarjouskilpailu päättyy 16. maaliskuuta.

Huutokaupan voittajan selvittyä kaupan lopullinen hyväksyminen tuodaan Tuusulan kunnanhallituksen päätettäväksi 27. maaliskuuta.

Kellokosken ruukin entinen yleinen sauna on Kellokosken keskustassa ja Keravanjoen rantamiljöössä sijaitseva historiallinen ja asemakaavassa suojeltu rakennus. Virtuaalituusula.fi-sivuston mukaan sauna on rakennettu 1920-luvun lopulla.

Entinen saunarakennus on ollut Tuusulan kunnan vuokra- ja työpajakäytössä viimeisiin vuosiin asti ja edelleen tähän päivään lämmitettynä ja perusylläpidossa. Saunatoimintaa tai toimivia saunatiloja rakennuksessa ei enää ole.

Tuusulan kunta kertoo Huutokauppa.com-sivuston myynti-ilmoituksessa suosittelevansa saunarakennusta ensisijaisesti yrittämiseen ja toimijalle, joka etsii liike- tai toimistotilaa Kellokoskelta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat