Tikkurilan ravintolat voittavat laadullisesti jo helsinkiläiset trendipaikat: Näin sanoo kokki, joka havaitsi lounastapojen rajun muutoksen - Vantaa | HS.fi

Tikkurilan ravintolat voittavat laadullisesti jo helsinkiläiset trendipaikat: Näin sanoo kokki, joka havaitsi lounastapojen rajun muutoksen

Ruoka-arvosteluja tekevä Alexander Trivedi on huomannut, että Tikkurilan ruokatarjonta on noussut aivan uudelle tasolle. Hän haluaa murtaa mielikuvan, että ”Vantaalla ei ole mitään”.

Alexander Trivedi on kokki, sisällöntuottaja ja ruokakirjailija, joka tuntee Vantaan ravintolat.

10.3.2020 2:00 | Päivitetty 10.3.2020 9:28

Tikkurilan Zillassa riittää perjantaina lounasaikaan asiakkaita, jotka lappavat lautaselleen värikkäitä salaatteja ja pizzaa. He ovat, ehkä tietämättään, osa Vantaan ruokakulttuurin suurta vallankumousta.

”Ihmisistä on tullut järkevämpiä buffet-asiakkaita”, sanoo ruoka-alan monitoimimies Alexander Trivedi lounaslautasensa ääressä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat