Vantaalaisen kauppakeskuksen kellariin avattiin 1994 ravintola, jota pidettiin hätkähdyttävänä ja roisina – Helsinkiläiset eivät vieläkään suostu menemään sinne - Vantaa | HS.fi

Vantaalaisen kauppakeskuksen kellariin avattiin 1994 ravintola, jota pidettiin hätkähdyttävänä ja roisina – Helsinkiläiset eivät vieläkään suostu menemään sinne

Legendaarinen Red Onion Myyrmäessä on ravintola, jonne länsivantaalaiset suuntaavat kerta toisensa jälkeen syömään, juomaan ja juhlimaan. Mutta helsinkiläisiä ei tanssilattialla näy.

Markku Aaltonen aloitti työt Myyrmäen Red Onionissa viikko sen jälkeen, kun baari ensimmäisen kerran avattiin vuonna 1994. Monille tuttu valokyltti on säilynyt 90-luvulta. Aaltonen kokeili työskennellä muualla, mutta palasi valokyltin alle neljä vuotta sitten, eikä suunnittele enää lähtevänsä.­

8.1. 2:00 | Päivitetty 8.1. 13:41

”Ihminen voi lähteä Myyrmäestä, mutta Myyrmäki ei lähde ihmisestä. Samaa voi sanoa Redarista: Redarista voi aina lähteä, mutta aina sinne palaa”, huokaa Markku Aaltonen.

Aaltonen tietää, mistä puhuu. Hän oli mukana avaamassa ”Redaria” eli Red Onionia vuonna 1994. Sitten hän vuosien varrella vaihtoi työnantajaa ja vähän maisemaakin, kunnes palasi Red Onioniin reilut neljä vuotta sitten. Paluumuuttaja ja nykyinen linjapäällikkö ei kuulosta asiasta kovin surulliselta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat