Vantaan uudella filmifestivaalilla nähdään dokumentti saamelais­räppäristä ja tanssitaan Sielun Veljien tahtiin

Vantaan Myyrmäessä järjestetään nelipäiväinen filmifestivaali ensi viikolla.

Festivaaleilla esitetään dokumentti Revontulten räppäri, joka kertoo nuoresta saamelaisräppäri Mihkku Laitista.

6.3. 15:55

Vantaalla järjestetään ensi viikolla ensimmäistä kertaa Vantaan urbaani filmifestivaali, VUFF, joka tarjoilee sekä uusia että vanhoja elokuvia.

Neljän päivän ajan kestävä festivaali järjestetään loppuviikosta Myyrmäessä.

Uutuuksiin kuuluu muun muassa islantilaisen ohjaajan Hlynur Pálmasonin Godland. Vanhempaa osastoa edustaa Oscarin voittanut The Crying Game vuodelta 1992.

Hassisien kone -bändistä kertovan dokumenttielokuvan jälkeen halukkaat voivat jatkaa iltaa Skenesalissa, jossa on dance along -näytös.

Tuolit poistetaan valkokankaan edustalta ja yleisö voi tanssia Sielun Veljien konserttitaltioinnin tahtiin. Mukana on myös dj, joka soittaa Hassisen Koneen ja Sielun Veljien musiikkia.

Festivaali järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa mutta järjestäjien tavoitteena on, että tapahtumasta tulisi jokavuotinen.

Vantaan filmifestivaalin näytöspaikat ovat Kino Myyrissä ja Myyräncolon Skenesalin pop up -teatterissa. Festivaali alkaa torstaina 16. maaliskuuta ja jatkuu sunnuntaihin 19. maaliskuuta. Lippuja voi ostaa tapahtuman sivuilla olevan linkin kautta tai suoraan elokuvateattereista.

Tapahtuman järjestävät Pop Up Kino Helsinki, Myyräncolo ja Vantaan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut. Tapahtuman koko ohjelmiston voi nähdä osoitteesta www.vuff.fi

Lue lisää: Helsinki-Vantaa palkittiin kokoluokassaan Euroopan parhaana lentokenttänä

Lue lisää: Hiekkaharjun vesitornin purku viivästyy useilla kuukausilla

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat