”Tyydyttäväksi” arvioidusta talosta pyydetään vantaalaisessa lähiössä yli 2,5 miljoonaa euroa

Vantaan Martinlaaksossa myydään poikkeuksellisen kallista kiinteistöä. Hinnakkaan talon kunto on kuitenkin arvioitu tyydyttäväksi.

Talon entinen omistaja Henry Aflecht Villa Granden edustalla vuonna 2016.

| Päivitetty

Vantaan Martinlaaksossa myydään erikoislaatuista kohdetta.

Tv:stäkin tuttu valtava omakotitalo nimeltään Villa Grande on nimittäin nyt Oikotie-sivustolla myynti-ilmoitusten seassa.

Kolmikerroksinen Villa Grande ei ole mikään tavanomainen koti. Sen kellarikerroksesta löytyy esimerkiksi yökerhomainen tila. Villa Grandea onkin käytetty pääasiassa juhlatilana.

Hintapyyntikin on martinlaaksolaisittain – ja muutenkin – hurja: 2,55 miljoonaa euroa.

Länsivantaalainen Martinlaakso tunnetaan ensisijaisesti 60- ja 70-luvun kerrostaloistaan, ei niinkään luksustaloista, vaikka myös omakotitaloja alueella riittää.

Villa Granden kellarikerroksen yökerhotilassa on muun muassa bändilava ja savukone sekä pelikoneita. Kellarikerroksessa on myös kuntosali sekä alun perin missikuvauksiin suunniteltu peilisali.

Talon asuinpinta-ala on 468 neliömetriä.

Villa Grande on ollut myynnissä jo Oikotiellä helmikuusta alkaen. Aivan yksinkertaista tällaisen kohteen myyminen ei ole.

”Villa Grandea myy yksityishenkilö. Villa Grande on ollut nykyisellä omistajalla vuokrakäytössä. Yritykset ja yksityishenkilöt ovat vuokranneet tilaa juhlakäyttöön”, Villa Grandea kauppaava kiinteistövälittäjä Mikko Naugrén kertoo.

Myynti-ilmoituksen mukaan Villa Granden kunto on ”tyydyttävä”. Se on varsin yllättävää miljoonakiinteistölle.

Mistä kuntoarvio johtuu, kiinteistövälittäjä Naugrén?

”Arvioin kohteen kunnoksi tyydyttävä, koska kaikkia kohteen pintoja ei ole remontoitu viimeisen kahden vuoden aikana. Joku muu välittäjä olisi ehkä voinut arvioida kohteen kunnoksi hyvä”, hän vastaa.

”Villa Granden kaikki pinnat on kuitenkin remontoitu viimeisen kymmenen vuoden aikana. Kohteessa ei tarvitse tehdä mitään, toimintaa voi jatkaa heti.”

Villa Grande valmistui Vantaan Martinlaaksoon vuonna 1990.

Tv- ja turvallisuusalan yrittäjä Henry Aflecht osti Villa Granden itselleen kodiksi vuonna 2009.

Tämän jälkeen Aflecht kunnosti taloa monikäyttöisemmäksi ja vuokrasi taloa esimerkiksi juhliin, yritystapahtumiin ja tv-tuotantoihin.

Televisiossakin Villa Grande nähtiin, kun vuosaarelainen Satu Järvinen pääsi maistamaan elämää talossa Nelosen Rikkaat ja rahattomat -ohjelmassa.

Lue lisää: Omalla yökerholla varustettu miljoonakämppä ei mene kaupaksi Vantaalla, mutta nyt myyjä otti uuden aseen käyttöön: Talon voi ostaa bitcoineilla

Villa Grandessa on lisäksi kuvattu muun muassa Idolsia, Putousta, Kimmoa ja Sorjosta. Miss Suomi -kilpailijatkin ovat asuneet lyhyitä aikoja Villa Grandessa kilpailun aikana.

Henry Aflecht myi Villa Grandea pitkään, kunnes yksityishenkilö osti talon viimein syksyllä 2021. Talon tuolloin ostanut yksityishenkilö on nyt myymässä Villa Grandea.

Aiemmin Villa Grandea on tarjottu myös pidempiaikaisiin vuokrasuhteisiin. HS uutisoi taannoin, että talon kuukausivuokra on 25 000 euroa.

Lue lisää: Vuokra 25 000 euroa kuukaudessa: tällainen on Suomen kallein vuokrakoti, joka sijaitsee Vantaan lähiössä

HS ja ja Rikkaita ja rahattomia esittänyt Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Villa Granden yökerhotilassa on myös baaripöytiä. Kuva: Premier LKV

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat