Vantaan kuntosali­varkauksista epäilty vangittiin – Autoja katosi parkki­paikoilta

”Henkilön epäillään muun muassa murtautuneen kuntosalien ja muiden liikuntapaikkojen pukukaappeihin ja sieltä saamillaan avaimilla anastaneen autoja läheisiltä pysäköintipaikoilta”, poliisi kertoo.

Oikeus vangitsi henkilön, jonka epäillään syyllistyneen useisiin varkausrikoksiin Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella.

Itä-Uudenmaan poliisi tiedotti aiemmin keväällä kyseisistä tapauksista.

”Henkilön epäillään muun muassa murtautuneen kuntosalien ja muiden liikuntapaikkojen pukukaappeihin ja sieltä saamillaan avaimilla anastaneen autoja läheisiltä pysäköintipaikoilta. Epäillyn tekijän matkaan on lähtenyt myös muuta omaisuutta, kuten puhelimia, kuulokkeita ja kenkiä”, kertoo rikoskomisario Otto Hiltunen tiedotteessa.

Henkilö on aiemmin tämän vuoden aikana ollut kiinniotettuna rikosperusteisesti kahdeksan eri kertaa ja aina vapauduttuaan jatkanut rikollista toimintaansa

Nyt hänet vangittiin poliisin vaatimuksesta perjantaina 12. toukokuuta Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä useisiin poliisilaitoksemme alueella tapahtuneisiin varkausrikoksiin, Hiltunen jatkaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat