Vuoden kokiksi taituroi Eero Vottonen - Kotimaa | HS.fi

Vuoden kokiksi taituroi Eero Vottonen

Kokkien suomenmestaruustittelin voitti Eero Vottonen helsinkiläisestä G.W. Sundmans -ravintolasta. Toiseksi sijoittui Ismo Sipeläinen myöskin G.W. Sundmansista.

15.3.2012 22:20

Kokkien suomenmestaruustittelin voitti Eero Vottonen helsinkiläisestä G.W. Sundmans -ravintolasta. Toiseksi sijoittui Ismo Sipeläinen myöskin G.W. Sundmansista. Kolmanneksi ylsi Heikki Liekola helsinkiläisravintola Postresista.

Ensimmäisenä finaalitehtävänä oli valmistaa kolme erilaista kokousvoileipää 12 hengelle. Kilpailijoiden piti valmistaa myös naudan entrecôte 12 viikkoa riiputetusta lihasta lisukkeineen. Entrecôte tarkoittaa naudan kylkiluiden välistä lihaosuutta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat