"Hyvä, että rahoitusperusteista puhutaan" - Kotimaa | HS.fi

"Hyvä, että rahoitusperusteista puhutaan"

"Keskustelu poliittisten nuorisojärjestöjen rahoituksesta ja jäsenluettelo-ongelmista on meidän kannaltamme epäoikeudenmukainen, sillä meillä asiat ovat ja ovat aina olleet kunnossa", arvioi Helsingin vihreiden nuorten toiminnanjohtaja Heidi Hiltunen Maailma kylässä -festivaaleilla.

"Keskustelu avustusperiaatteista on meille hyvin tärkeää", vakuutti Helsingin vasemmistonuorten Valter Söderman lauantaina. "Kuulin, että ministeriöstä joku kävi toimistossa tarkastuksella viime viikolla. Meillä ongelmana on se, että yli 30-vuotiaat eivät tahtoisi erota järjestöstä." Söderman oli Maailma kylässä -festivaaleilla jakamassa ilmapalloja ja vasemmistonuorten lehtiä, kyniä, tulitikkuja ja pinssejä. Yhden ilmapalloista sai nelivuotias Nikko Kinnunen.

28.5.2012 2:22

"Keskustelu poliittisten nuorisojärjestöjen rahoituksesta ja jäsenluettelo-ongelmista on meidän kannaltamme epäoikeudenmukainen, sillä meillä asiat ovat ja ovat aina olleet kunnossa", arvioi Helsingin vihreiden nuorten toiminnanjohtaja Heidi Hiltunen Maailma kylässä -festivaaleilla. "Mutta on erittäin hyvä, että rahoitusperusteista puhutaan."

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat