Helsingin luomutavoite korkealla - Kotimaa | HS.fi

Helsingin luomutavoite korkealla

Juures-perunasose on muhinut kypsäksi valtavissa padoissa Catering Pakkalassa aamuvarhaisella. Sose kaadetaan lämpöastioihin, joissa se kuljetetaan kouluihin. Samaan kuormaan lastataan pinaattikastiketta, kalkkunapataa ja silakkamurekepihvejä. Helsingin kouluissa on sadonkorjuuviikko.

Juures-perunasose on valmis. Eila Laine, Gyan Basnet ja Gearoid O'Ceallachain mittaavat ruoan lämpöastioihin Catering Pakkalassa Vantaalla, minkä jälkeen ruoka kuljetetaan helsinkiläisille kouluille.

30.9.2012 2:26

Juures-perunasose on muhinut kypsäksi valtavissa padoissa Catering Pakkalassa aamuvarhaisella.

Sose kaadetaan lämpöastioihin, joissa se kuljetetaan kouluihin. Samaan kuormaan lastataan pinaattikastiketta, kalkkunapataa ja silakkamurekepihvejä. Helsingin kouluissa on sadonkorjuuviikko.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat