Sirkat sopivat aloittelevalle hyönteissyöjälle - Kotimaa | HS.fi

Sirkat sopivat aloittelevalle hyönteissyöjälle

Jauhomadoista syntyy keitto ja sirkoista fritti

Kenttäsirkat säilyttävät friteerauksessa ulkomuotonsa aina tuntosarvia, siipiä ja jalkojen väkäsiä myöten.­

20.5.2013 2:00 | Päivitetty 20.5.2013 7:29

YK suosittelee syömään hyönteisiä. Tutkija Lena Huldén neuvoo, miten toukista ja sirkoista kokataan ekoruokaa.

Hyönteistutkija Lena Huldén asettaa laatikon eteensä keittiön pöydälle ja avaa kannen.

Kannen alla kihisee keittoaineksia, pieniä kellanruskeita jauhomatoja. Huldén, kokenut hyönteissyöjä, on luvannut esitellä, miten niistä laitetaan YK:n suositusten mukaista ekoruokaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat