Jännevirran hirvikeitto - Kotimaa | HS.fi

Jännevirran hirvikeitto

Ruskista hirvenluut. Keitä niistä lihalientä 3–4 tuntia. Lisää suola. Ruskista lihat ja keitä niitä lihaliemessä pari tuntia. Kuori vaahto pois. Lisää maustepippuri, laakerinlehdet ja lipstikka. Lisää perunat, freesatut sipulit ja liemijuurekset (porkkanaa, lanttua, purjoa, juuriselleriä, palsternakkaa).

27.10.2013 2:00

Ruskista hirvenluut. Keitä niistä lihalientä 3–4 tuntia. Lisää suola.

Ruskista lihat ja keitä niitä lihaliemessä pari tuntia. Kuori vaahto pois.

Lisää maustepippuri, laakerinlehdet ja lipstikka.

Lisää perunat, freesatut sipulit ja liemijuurekset (porkkanaa, lanttua, purjoa, juuriselleriä, palsternakkaa).

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat