Liha-ala haluaa kohentaa possun mainetta - Kotimaa | HS.fi

Liha-ala haluaa kohentaa possun mainetta

Lihateollisuus yrittää parantaa sianlihan kannattavuutta uudella merkinnällä

Liemessä-ruokablogia pitävä Jenni Häyrinen osti Jaakko Oittiselta porsaan kassleria. "Eläinten kasvuolosuhteet vaikuttavat ostopäätökseen jopa enemmän kuin kotimaisuus", Häyrinen sanoi Helsingin Kampissa.­

31.12.2013 2:00 | Päivitetty 31.12.2013 16:17

Lehti-ilmoitukset maanantaina kertoivat, että sianlihaa sisältäviin pakkauksiin tulee kevään aikana merkintä laatuvastuusta. Se kertoo, että lihaa tuotettaessa eläimiä on hoidettu paremmin kuin laki vaatii.

Liha-alan ja Eläintautien torjuntayhdistyksen laatimat ja Eviran hyväksymät kriteerit koskevat sikojen terveyttä ja eläintautien torjuntaa tiloilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat