Sommelierien SM-kisoissa tunnistettiin viinoja tuoksun perusteella - Kotimaa | HS.fi

Sommelierien SM-kisoissa tunnistettiin viinoja tuoksun perusteella

Ruoaksi on tulossa kyyhkyä kera kotimaisten kirsikoiden. Mikä sopisi juomaksi? "Mennään Burgundiin. Volnayn alueelta Premier Cru Caillerets Pinot noir vuodelta 2011", pamauttaa sommelier Markku Niemi. Arkisella viininjuojalla voi mennä kieli solmuun, mutta syyttä suotta.

2.9.2014 8:01

Ruoaksi on tulossa kyyhkyä kera kotimaisten kirsikoiden. Mikä sopisi juomaksi?

"Mennään Burgundiin. Volnayn alueelta Premier Cru Caillerets Pinot noir vuodelta 2011", pamauttaa sommelier Markku Niemi.

Arkisella viininjuojalla voi mennä kieli solmuun, mutta syyttä suotta. Tällaiset nyanssit tulee jättää sommelierin eli viinimestarin tehtäväksi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat