Suomi haluaa brändätä perinneruokiaan: Mustikasta ja viilistä koko maailman herkkuja? - Kotimaa | HS.fi

Suomi haluaa brändätä perinneruokiaan: Mustikasta ja viilistä koko maailman herkkuja?

Maailmalla moni tuntee italialaisen Parman kinkun ja kreikkalaisen fetajuuston. Suomalaisherkut, kuten mustikka ja saunapalvikinkku sen sijaan ovat vielä varsin tuntemattomia. Tilanne tulee muuttumaan, jos suomalaisten ruokatuntijoiden suunnitelmat menevät läpi.

24.8.2015 2:00 | Päivitetty 24.8.2015 7:02

Maailmalla moni tuntee italialaisen Parman kinkun ja kreikkalaisen feta-juuston. Suomalaiset herkut, kuten mustikka, karjalanpiirakka tai kalakukko sen sijaan ovat maailmalla vielä varsin tuntemattomia.

Tilanne tulee muuttumaan, jos suomalaisten ruokatuntijoiden suunnitelmat menevät läpi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat