Leipomot ovat kolmen leivossesongin keskellä – syötkö sinä laskiaispullasi hillolla vai mantelimassalla? - Kotimaa | HS.fi
Kotimaa

Leipomot ovat kolmen leivossesongin keskellä – syötkö sinä laskiaispullasi hillolla vai mantelimassalla?

Alkuvuosi on leipomoiden huippusesonkia. Leipomoala pelkää, että limittäiset sesongit syövät toisiaan.

Laskiaispulla vai runebergintorttu? Kuva: Rio Gandara HS

Julkaistu: 2.2.2016 2:00, Päivitetty 2.2.2016 9:47

Ensin runebergintorttu, sen jälkeen laskiaispulla. Nautinnon kruunaa ystävänpäivän leivos.

Kolme merkittävää leivospäivää osuu tänä vuonna runsaan viikon sisään. Leipomoala pelkää, että limittäiset sesongit syövät toisiaan.

”Tämä on leipureille kaikkien huonoin vaihtoehto. Varsinkin, kun ystävänpäivä on vähitellen noussut merkittäväksi sesongiksi. Harva laittaa torttua, pullaa ja leivosta yhtä aikaa suuhun. Joku niistä jää syömättä”, harmittelee Leipuriliiton hallituksen puheenjohtaja Jari Elonen.

Seuraa uutisia tästä aiheesta
Laskiainen