Oppositiojohtajat vaativat hallitusta huolehtimaan turvapaikanhakijoiden oikeusturvasta: ”Maahanmuuttoviraston tilanne on kestämätön” - Kotimaa | HS.fi
Kotimaa

Oppositiojohtajat vaativat hallitusta huolehtimaan turvapaikanhakijoiden oikeusturvasta: ”Maahanmuuttoviraston tilanne on kestämätön”

Monet Migrin työntekijät sanoivat sunnuntain Helsingin Sanomissa kokevansa, että kiire ajaa huolimattomiin päätöksiin ja että kielteisiä päätöksiä vaaditaan yhä enemmän.

Muun muassa vasemmistoliiton Li Andersson ja rkp:n Anna-Maja Henriksson ovat huolissaan turvapaikkapäätösten oikeudenmukaisuudesta. Arkistokuva on otettu heinäkuun lopussa.

Muun muassa vasemmistoliiton Li Andersson ja rkp:n Anna-Maja Henriksson ovat huolissaan turvapaikkapäätösten oikeudenmukaisuudesta. Arkistokuva on otettu heinäkuun lopussa. Kuva: Antti Hämäläinen

Julkaistu: 4.9.2016 20:31

Oppositiopuolueiden puheenjohtajista vasemmistoliiton Li Andersson, Rkp:n Anna-Maja Henriksson ja vihreiden Ville Niinistö ilmaisivat sunnuntaina huolensa turvapaikanhakijoiden oikeusturvasta turvapaikkamenettelyssä.

Puheenjohtajat myös nostivat syyttävän sormensa kohti hallitusta, jolta he penäävät toimia hakemusten asianmukaisen käsittelyn turvaamiseksi.

Seuraa uutisia tästä aiheesta