Ruoanvalmistus keskitetään yhdeksään keittiöön - Kotimaa | HS.fi

Ruoanvalmistus keskitetään yhdeksään keittiöön

20.10.1993 2:00

TUUSULARuoanvalmistus keskitetään Tuusulassa nykyisistä 21 valmistuskeittiöstä yhdeksään keittiöön. Henkilökunnassa ja elintarvikkeissa säästetään tällä tavalla yhteensä 2,1 miljoonaa markkaa vuodessa. Lisäkustannuksia syntyy kuljetuksista 100000 markkaa vuodessa. Henkilökuntaa voidaan vähentää kymmenellä hengellä. Lisäksi vanhainkodissa ja terveyskeskuksessa säästetään neljän henkilön palkkakustannukset, kun keittiöiden mitoitusta tarkistetaan. Koulujen jakelukeittiöissä säästyy kahden hengen vuosipalkka. Tuusulan kunnanhallitus merkitsi tiedokseen ruokahuollon uudelleen järjestelyt, joiden toteuttaminen on jo alkamassa.(HS)

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat