Pikkupurtavaa kesäkesteihin - Kotimaa | HS.fi

Pikkupurtavaa kesäkesteihin

8.6.1995 3:00

2 1/2 dl haaleaa vettä

1/2 tl suolaa 1/2 pkt hiivaa tai

pussi kuivahiivaa noin 6 dl vehnäjauhoja

1 rkl oliiviöljyä Täyte: tomaatteja tai tomaattimurskaa mozzarellaa tai kermajuustoa muutama anjovisfilee tuoretta basilikaa

1. Liuota suola ja hiiva haaleaan veteen, kuivahiiva sekoitetaan jauhoihin. Alusta taikina kiinteäksi, kaada pinnalle tilkka öljyä ja kierrä palloksi. Nostata peitteen alla tunti. Kaaviloi kahdeksi 3-4 millin paksuiseksi pyöreäksi levyksi. Aseta leivinpaperilla peitetylle pellille.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat