Suomalaisen ruoan viikko yli tuhannessa suurkeittiössä - Kotimaa | HS.fi

Suomalaisen ruoan viikko yli tuhannessa suurkeittiössä

24.3.1998 2:00

Suomalaisen ruoan viikkoa vietetään kuluvalla viikolla noin 1200 suurkeittiössä. Asiakkaat pääsevät maistamaan kotimaista ruokaa esimerkiksi vihreän kalamurekkeen, broileri-kasviskastikkeen ja perunaleivosten merkeissä. Teemaviikon järjestävät Hyvää Suomesta -hanke, Kotimaiset Kasvikset ry ja Kotimainen Kala ry. Myös maaseutunuoret tempaisevat suomalaisen ruoan puolesta. Toreille luvataan tuoda tarjolle ruokaa ja muita maaseudun tuotteita tuottajahinnoilla. Tempauksen tavoitteena on kertoa kuluttajille, mikä on viljelijän työn ja raaka-aineen osuus kuluttajahinnasta ja paljonko hinnasta jää muiden taskuihin. (HS)

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat