Tukholman itsenäisyyspäivän menu - Kotimaa | HS.fi

Tukholman itsenäisyyspäivän menu

6.12.2002 2:00

Kylmäsavulohileivät - avokado-limevaahto Jokirapumousse - tiivistettyä kirsikkatomaattia ja rapuja Kuhaterriini - muikunmätiä Metsäsienipiiras - marinoitua metsäsientä ja salaattia Kanagalantiini - hernesosetta ja herneenversoa Serranokinkku - perunakiekko ja paprikasalsaa Linnunmaksamousse - kirsikkagele ja vesikrassia Mozzarella-parsa crostinit - pestokastiketta Perunakroketit - juustokinkkutäyte, maa-artisokkamajoneesi Soijamarinoidut kanansisäfileet - chilikastiketta Bratwurstilajitelma Valkosuklaa-mangotorttu - suklaakoriste Suomen Leijona-pralinet Lakkamarmeladi, juustotarjotin

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat